PINTURA

Dimarts de 16.30 hores a 19 hores, al casal Congrés-Indians

En aquest taller es dóna molta importància al procés de creació; treballant l’equilibri psíquic-emocional i que a través de la pintura, exterioritzin els seus sentiments, impressions, percepcions, etc. També es treballa la part cognitiva que comporta aquest fet creatiu, mitjançant medis bidimensionals i tridimensionals; juntament amb la utilització del llenguatge del color i tota la ínformació que aquest ens ofereix.

L’exposició final dels seus treballs, els ajuda a valorar el resultat del seu procés creatiu.

DANSA – TEATRE

Dijous de 16.30 hores a 19 hores, al casal Congrés-Indians

Es treballa tot allò relacionat amb el cos amb constant equilibri amb la ment; aprenent així tècniques de dansa. Es realitzen diferents representacions teatrals amb coreografies adaptades a les capacitats de cada usuari, utilizant activament la psicomotricitat, la veu, activitats cognitives i la creativitat artística.

Al llarg de l’any es duen a terme actuacions amb públic.

MEDITACIÓ AMB BOLS DE QUARZ I TIBETANS

Divendres de 16:30 hores a 19 hores, al casal Congrés

La pràctica continuada de la relaxació porta a una vida de benestar emocional i per tant hi ha una millora de la salut física i mental de les persones amb discapacitat intel.lectual, augmentant la creativitat, la concentració i la capacitat d’acció.

Es realitzen diferents tècniques de relaxació i sessions de “cuenco teràpia” que afavoreixen la relaxació tot alliberant tensions i el consum excessiu d’energia.