SORTIDES

Dissabtes de 10:00 hores a 14:00 hores

Durant els matins de dissabte disfrutem del temps d’oci, a través de sortides, ja sigui visitant exposicions, espectacles culturals, festes populars, trobades solidàries, tallers creatius, passejades, etc. En un ambient distès i de grup.

COLÒNIES RESPIR

Nadal, Setmana Santa i Estiu

Perquè també ens importa que les famílies dels nostres usuaris se sentin bé i disposin de temps de descans; Artenea ofereix un Servei Respir, repartit en tres períodes al llarg de l’any (Desembre, Setmana Santa i Estiu), per a persones amb discapacitat intel.lectual i amb la finalitat d’ajudar als seus cuidadors, millorant la qualitat de vida d’aquests.

Durant aquestes estades es treballen diferents habilitats socials, actituds, destresses, autonomia personal i valors de convivència, al mateix temps que es facilita a les famílies un servei “Respir” durant els dies de les colònies.

DISCOTECA

Diumenge de 17:00 hores a 20:30 hores

Els diumenges per la tarda anem a la discoteca! Allà gaudim de la música, compartint experiències amb els companys i coneixem gent nova. Passem una estona divertida i agradable, mentres ballem i prenem un refresc. Aquestes sessions van orientades a majors de 18 anys.

BIBLIOTECA

Dilluns de 16.30 hores a 19 hores, al casal Congrés-Indians

Aquest taller es realitza en una Biblioteca Pública propera al centre. Aquest espai ens ofereix gran varietat de serveis; internet, música, llibres, revistes,dvd, comics, exposicions, cursos, etc… en un ambient de calma i silenciós. Allí es traballen aspectes com la responsabilitat (servei de préstec), el respecte vers els altres usuaris i les seves inquietuts.

PISCINA

Dilluns de 16.30 hores a 19 hores, al casal Congrés-Indians

L’activitat de piscina permet treballar moviments i exercicis d’una manera més completa, ja que es realitzen dins del medi acuàtic proporcionant una protec-ció natural, tant a la musculatura com a les articulacions. Es realitzen diferents exercicis aeròbics on es treballa la motricitat grossa i l’esquema corporal, al mateix temps que es disfruta de l’activitat.